lunes, 21 de mayo de 2012

Et proposem aquesta setmana...Te proponemos esta semana...


Propuestas artcrenata:

Swab 2012 Feria Internacional de Arte Contemporáneo de Barcelona



Taller Familiar de Manualitats/Manualidades
Fent manualitats podeu passar una tarda divertida i creativa en família.

Els menors han d'anar acompanyats durant tota la sessió d'un adult responsable.
Haciendo manualidades podéis pasar una tarde divertida y creativa en familia.
Los menores deben ir acompañados durante toda la sesión de un adulto responsable.

Divendres Viernes 25 de Maig / mayo, a las 17:30h.

Activitat /Actividad gratuita. 
Centre Cívic Pati Llimona

C/ Regomir, 3
08002 Barcelona
T. 93 268 47 00


La cantonada de l' artista / El rincón del artista

Activitat per gaudir en família treballant les arts plàstiques per aconseguir una manualitat creativa feta amb les seves mans. Una idea, un guió i una tallerista els ajudarà a fer la seva creació.

Actividad para disfrutar en familia trabajando las artes plásticas para conseguir una manualidad creativa hecha con sus manos. Una idea, un guión y una tallerista les ayudará a hacer su creación.
Tots els dissabtes de 11 a 13h.
Todos los sábados de 11h a 13h.

Activitat / Actividad gratuita.

Centre cívic Vil·la Florida
Muntaner, 544
08022 Barcelona
T.932546265


Els/Los amigurumis

Manualitats / Manualidades
Els amigurumis
Abans que existissin els tamagotchis, els pokémons i els digimons els nens japonesos ja jugaven amb els amigurumis. Descobreix tot el que es pot fer amb l'agulla de cosir i molta imaginació.
Des de fa generacions els artesans japonesos confeccionen en els seus tallers amigurumis, uns petits ninots de ganxet d'expressió molt tendra, aquests ninots generalment tenen forma d'animals com l'ósset, el conill i el gatet, i són els companys preferits dels nens japonesos.
Originals i sorprenents els amigurumis es tenyeixen amb llana, botons i una tècnica tradicional de ganxet anomenada crochet. Aquests peluixos són molt populars, el baix cost dels seus materials permet que tot el món pugui jugar amb ells.
L'origen d'aquests ninots artesanals és molt antic, els japonesos creien que eren amulets que protegien les seves llars i duien bona sort a les seves famílies. La tradició popular també explica que els amigurumis tenen ànima, el deure dels peluixos és fer companyia als seus amos durant tota la seva vida i donar-los consol quan estiguin tristos.
----
Antes de que existieran los tamagotchis, los pokémons y los digimons los niños japoneses ya jugaban con los amigurumis. Descubre todo el que se puede hacer con la aguja de coser y mucha imaginación.

Desde hace generaciones los artesanos japoneses confeccionan en sus talleres amigurumis, unos pequeños muñecos de aguja de gancho de expresión muy tierna, estos muñecos generalmente tienen forma de animales como el osito, el conejo y el gatito, y son los compañeros preferidos de los niños japoneses.

Originales y sorprendentes los amigurumis se tiñen con lana, botones y una técnica tradicional de aguja de gancho denominada "crochet". Estos peluches son muy populares, el bajo coste de sus materiales permite que todo el mundo pueda jugar con ellos.

El origen de estos muñecos artesanales es muy antiguo, los japoneses creían que eran amuletos que protegían sus hogares y llevaban buena suerte a sus familias. La tradición popular también explica que los amigurumis tienen alma, el deber de los peluches es hacer compañía a sus amos durante toda su vida y darlos consuelo cuando estén tristes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario